John F. Kennedylaan 32 Apeldoorn 7314 PS

Prijs
€ 70,-

Geïnteresseerd in dit object?
Bel ons, 030-2313731 of:

Maak een afspraak

Deel dit object

Omschrijving

In het voormalige kantorencomplex van de Nederlandsche Bank aan de John F. Kennedylaan is behalve een aantal ruimtes op de eerste verdieping, nu op de tweede verdieping zeer fraaie, moderne kantoorruimte beschikbaar gekomen.
Het complex ligt op een zeer goede locatie welke uitstekend bereikbaar is, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Er zijn twee ingangen, er is parkeergelegenheid en er zijn meerdere liften in het gebouw, waardoor elke unit optimaal bereikbaar is.
De tweede verdieping is ingrijpend gemoderniseerd, met veel licht, voldoende spreekkamers en gemeenschappelijke ruimten en leent zich uitstekend voor zakelijke dienstverleners als IT bedrijven, consultancy, financiële dienstverlening enz.
U kunt zich volledig richten op uw core-business en groei van uw bedrijf.

De servicekosten bedragen € 35,- pm/pj en worden op basis van nacalculatie verrekend.
Verhuurder verzorgt in dat kader onder meer de volgende leveringen en diensten (een uitgebreid overzicht zal in de huurovereenkomst worden opgenomen):
– gas-, water- en elektriciteitsverbruik incl. vastrecht
– onderhoud van liften, luchtbehandeling, verlichtings- en noodstroominstallaties, van elektrische deuren en slagboom, zonwering en overige installaties
– schoonmaak gemeenschappelijke ruimten
enz.

Huurtermijn is in onderling overleg vast te stellen. Huurovereenkomst op basis van model ROZ. Huurprijs vanaf € 70,- pm/pj.

In het complex zijn overigens meerdere ruimten beschikbaar, welke in onderling overleg kunnen worden heringedeeld en/of gerestyled. Daardoor ontstaan ook mogelijkheden voor gebruikers van kleinere units.

Geïnteresseerd in dit object?

Kenmerken

Algemeen
Status:
Beschikbaar

Bouw
Bouwvorm:
bestaande bouw

Locatie en ligging
Ligging:
kantorenpark, in woonwijk

Commercieel
Soort:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
510 m2
In units vanaf:
510
Verdiepingen:
3