Utrecht

Utrecht vormt het hart van Nederland en kent een hoog niveau van onderwijs, cultuur, zakelijke dienstverlening, natuur en infrastructuur. Het is een geweldige regio om te wonen en te werken. Geen wonder dat de woningmarkt in de verschillende wijk en de plaatsen rondom Utrecht voortdurend in beweging zijn. Domstad Makelaars kent deze stad als geen ander.

Uw huis in Utrecht verkopen?

Het verkopen van een huis is omgeven met onzekerheden. Dat is niet verwonderlijk. De emotionele betrokkenheid van mensen bij hun eigen woonsituatie is immers groot en het gaat om grote bedragen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis nemen wij met u alle stappen in het verkoopproces door, bespreken wij welke prijs uw woning zou kunnen opbrengen en welke strategie er gevolgd zal kunnen worden met betrekking tot de vraagprijs.

Zowel voor de particuliere markt als voor professionele partijen bemiddelen wij bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Daartoe beschikken wij over een groot netwerk, dat we graag in uw belang inzetten.

U zoekt een huis in Utrecht?

Bij het kopen van een huis komt er heel veel op u af. Kent u de Utrecht en de regio voldoende? Heeft u voldoende bouwkundig inzicht? Bent u voldoende onderhandelingsvaardig? Kent u de juridische en financiële voelangels en klemmen?

Als u een van deze vragen met ‘nee’ moet beantwoorden, kunnen wij u helpen. Bij de aankoop van uw huis verzorgen wij het gehele traject als aankoopmakelaar. Wij gaan mee met de bezichtiging van de woning, verzorgen het gehele onderhandelingsproces om tot de beste prijs te komen en zullen u begeleiden met het koopcontract.

Een afspraak maken?

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl