Zilvergeldstraat 22 Utrecht 3513 VR

Vraagprijs:
€ 365.000,- k.k.

Verkocht

Geïnteresseerd in deze woning?
Bel ons, 030-2313731 of:

Maak een afspraak

Deel deze woning

Omschrijving

IN VERBAND MET DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING WORDEN ER GEEN AFSPRAKEN MEER INGEPLAND. WIJ KUNNEN U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN ALS U EEN EMAIL STUURT NAAR: INFO@DOMSTADMAKELAARS.NL

Deze verrassend ruime woning met een heerlijk diepe tuin op het zuidwesten biedt volop kansen aan een leuk startend gezin om hier hun droomhuis van te maken.
De woning is vanaf 1962 in eigendom bij dezelfde familie en het is met weemoed dat dit familiehuis nu verkocht wordt.

De woning verdient gerenoveerd te worden, waarna u de trotse eigenaar kan zijn van een fantastische ruime woning, met een zonnige tuin, op loopafstand van de Utrechtse binnenstad, en het Centraal Station.

De wijk Pijlsweerd heeft een rijke historie. Ooit stond hier het klooster Bethlehem en later werd het een gebied van hoveniers en kwekers. De straatnamen Kruisstraat, Hoveniersstraat, Warmoesstraat herinneren nog aan deze perioden. In de twintigste eeuw kreeg Pijlsweerd steeds meer stedelijke bebouwing en anno nu is het een gezellige buurt met een mix van autochtone Utrechters, jonge, hoog opgeleide gezinnen en studenten. In de directe omgeving, zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig: scholen (basisscholen en voortgezet onderwijs), kinderopvang, speeltuinen, parkjes, supermarkten, sportscholen, diverse restaurants, huisarts, enz.
Met het herstellen van de singelstructuur langs de Weerdsingel zijn er in de nabijheid verschillende mooie steigers voor vrijetijdsbesteding, groenvoorzieningen en recreatiemogelijkheden bij gekomen. De komst van het nieuwbouwproject Zijdebalen en de herontwikkeling van diverse objecten aan de Oudenoord en Nijenoord maken van Pijlsweerd een nog meer gewilde wijk om in te wonen.
Hier woon je heerlijk rustig en je kunt gemakkelijk de auto voor de deur kwijt. Net zo makkelijk sta je binnen 5 minuten in het bruisende centrum van Utrecht! Restaurants, cafés, terrassen, winkels, theaters, bioscopen, alles dat een stadscentrum te bieden heeft ligt op loopafstand. Ook binnen 10 minuten kan je een trein halen op Utrecht Centraal.

Kortom, de combinatie van een rustig, gezellige straat en steenworp afstand naar het centrum van Utrecht maakt deze woning een unieke woonkans!

Indeling:
entree, tochtportaal, gang, woonkamer-en-suite, openslaande deuren naar een diepe tuin. Kelderkast, toilet en eenvoudige keuken.
1e verdieping: 2 grote slaapkamers en een voormalige tweede keuken. Douche-ruimte en toegang naar een dakterras
2e verdieping: ruime overloop, grote dakkapel en 2 slaapkamers.

Elke investering in deze woning verdient zichzelf in de toekomst terug.

Bijzonderheden:
-verwarming door middel van gaskachels
-aanvaarding in overleg
-de woning zal worden gegund aan kopers voor zelfbewoning
-in de koopakte zal een verklaring worden opgenomen dat verkoper al decennia niet meer zelf in de woning gewoond heeft.

Plattegronden

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs:
€ 365.000,- k.k.
Status:
Verkocht

Bouw
Soort object:
tussenwoning
Type woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
1948
Bouwvorm:
bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
114 m2
Perceeloppervlakte:
128 m2
Inhoud:
410 m3

Indeling
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4

Voorzieningen
Warm water:
geiser eigendom

Buitenruimte
Soort:
achtertuin
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk

Berging/Schuur
Soort:
vrijstaand steen

Download de brochure

Geïnteresseerd in deze woning? Maak een afspraak.