Aankoopmakelaar Utrecht

Vind het huis van je dromen met Domstad Makelaars, dé NVM Makelaar in Utrecht. Vertel ons jouw woonwensen en wij gaan op zoek naar het perfecte koophuis in Utrecht! We werken altijd persoonlijk en doelgericht. En omdat we de stad als geen ander kennen weten we altijd de mooiste huizen te vinden. Laat ons helpen

Woning verkopen Utrecht

Ben je van plan om jouw huis in Utrecht te verkopen? Domstad Makelaars zorgt ervoor dat dit zorgeloos en tegen de beste prijs wordt geregeld. En wist je al dat voor een huis verkopen Utrecht momenteel een geweldige markt is? Er is meer vraag dan aanbod. Dat is alweer een zorg minder, toch? Bekijk hier hoe wij je woning verkopen

Een afspraak maken?

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Taxeren woning

Een woning taxeren wordt gedaan om de waarde te bepalen. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Meestal is het nodig voor de financiering van het huis dat je hebt gekocht en moet de nieuwe woning worden getaxeerd en soms ook de te verkopen woning. Bij een nalatenschap of echtscheiding is het soms wenselijk om een objectieve waarde vast te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vastgoed beleggingen

Beleggen in vastgoed is erg populair. Ben jij op zoek naar een beleggingsobject of wil je juist een pand te koop aanbieden? Wij bemiddelen graag bij de aan- of verkoop, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij beschikken over een groot netwerk, waardoor we altijd de juiste match weten te vinden.

Bedrijfsmakelaar Utrecht

Bedrijfshuisvesting vinden kan een hele uitdaging zijn. Wij weten als geen ander aan welke eisen kantoren en bedrijfspanden moeten voldoen. Zet ons daarom aan het werk om de ideale bedrijfsruimte te vinden, waar werknemers zich prettig voelen en optimaal kunnen functioneren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ons aanbod

Een afspraak maken?

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl