Aankoop makelaar

Een woning kopen is geen dagelijkse routine, het is een beslissing waar meestal een heel traject aan vooraf gaat. Wat zijn je wensen en wat is jouw toekomst verwachting.  Domstad Makelaars zet deze punten graag met je op een rijtje. Graag gaan wij eens een keer vrijblijvend met je op stap. Dan krijg jij inzicht in onze manier van werken en weten wij snel waar jij je thuis zult voelen.

slide

Taxatie

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening. De geldgever kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoordt verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen. Als u een woning aankoopt met  Nationale Hypotheek Garantie is een taxatie altijd verplicht. U dient dan een taxateur in te schakelen voor het opmaken van een taxatierapport.

Vastgoed beleggingen

Zowel voor de particuliere markt als voor professionele partijen bemiddelen wij bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Daartoe beschikken wij over een groot netwerk, dat we graag in uw belang inzetten.

Woning verkoop

Een huis verkopen is een ingrijpende beslissing en een spannende gebeurtenis. Jouw plek met al je herinneringen en emoties. Domstad Makelaars begeleidt je graag met deze grote stap. Samen bepalen wij de plus- en minpunten van jouw woning, waarna we de ideale prijs vaststellen aan de hand van de beschikbare marktkennis.

Bij de verkoop van woningen gaat het om de eerste indruk. Een goede presentatie is daarom belangrijk. Domstad Makelaars besteedt hieraan veel aandacht. Wij zorgen voor een professionele fotograaf en indien nodig roepen we de hulp in van een ervaren stylist. Mede door gebruik van social media zorgen wij ervoor dat je woning de gewenste aandacht krijgt en de potentiële doelgroep wordt vergroot en bereikt.

Een afspraak maken?

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Bedrijfshuisvesting (BOG)

Door onze dagelijkse contacten met gebruikers van dergelijke ruimten kennen we als geen ander de eisen die aan kantoor- en bedrijfsruimten worden gesteld. Uiteraard is proactief meedenken voor ons vanzelfsprekend.

Voor uiteenlopende wensen vinden wij de beste bedrijfsruimte.  Op maat.  Zoekt u iets vernieuwends? Heeft u behoefte aan een creatieve oplossing? Wij denken graag ‘out of the box’ mee.

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl