Lunetten

De wijk Lunetten was in de jaren ’70 een stedenbouwkundig experiment. Toekomstige bewoners kregen inspraak in het ontwerp, wat de betrokkenheid bij de wijk verhoogde. Lunetten wordt een ‘bloemkoolwijk’ genoemd, waarbij de bloemkoolroosjes worden gevormd door aparte subwijkjes. Er zijn veel grote parken in de wijk waar je van groen en de natuur kunt genieten. Daarnaast zijn er vele slootjes. In sommige van deze slootjes kun je zelfs varen!

Lunetten is bijzonder kindvriendelijk, doordat het verkeersluw is. Er zijn grasveldjes en hofjes met speeltoestellen waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen. Ook zijn er twee populaire pierenbadjes, een sportcomplex, een kinderboerderij en een bouwspeeltuin. In het midden van de wijk zijn drie basisscholen en de wijk heeft een eigen station. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog een recreatieplas ten zuiden van Lunetten!

Jouw huis in Lunetten?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Lunetten?

Zoek je een huis in deze groene en kindvriendelijke wijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl