Wittevrouwen en Zeeheldenbuurt

Wittevrouwen, vernoemd naar het voormalig Wittevrouwenklooster, is een zeer geliefde wijk. Niet zo vreemd, want het is een van de leukste wijken van Utrecht. Wittevrouwen heeft een dorpse sfeer, doordat er veel smalle straatjes, steegjes en hofjes zijn, maar ligt toch vlakbij de bruisende binnenstad van Utrecht. Lopend of met de fiets ben je zo in het centrum en ook de OV-verbinding is uitstekend. Wittevrouwen is populair onder stellen, jonge gezinnen, starters en studenten. 

Het woningaanbod is divers.  Er zijn onder andere arbeiderswoningen, studio’s, beneden- en bovenwoningen en statige herenhuizen. De Zeeheldenbuurt kenmerkt zich door de statige fraai geornamenteerde herenhuizen en 2-laags boven- en souterrainwoningen. In de buurt zijn veel gezellige terrasjes, restaurants, koffietentjes en andere winkels. Voor groen en natuur ga je naar het Griftpark. Je kunt er mooi wandelen, sporten, naar de speeltuin, de kinderboerderij of genieten van een drankje. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals foodfestivals. Er is hier altijd wel iets te doen!

Jouw huis in Wittevrouwen of de Zeeheldenbuurt verkopen?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Wittevrouwen of de Zeeheldenbuurt?

Wonen in deze karakteristieke en veelzijdige wijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl