Dichterswijk

De Dichterswijk is gelegen aan weerszijde van de Croeselaan, vlakbij Utrecht Centraal. Het oudste deel van de wijk stamt uit de jaren ’20 en ’30. Recentelijk is de wijk echter uitgebreid en op korte termijn zullen op het Jaarbeursplein woningen en kantoren worden gebouwd. Hierdoor wordt de Dichterswijk steeds meer een onderdeel van het bruisende stadshart van Utrecht. In het oude deel van de wijk staan eengezinswoningen en boven- en benedenwoningen, vaak van goede kwaliteit. Nieuwbouw vind je in Veilighaven of Parkhaven. 

De Dichterswijk is van alle gemakken voorzien. De wijk ligt zeer dichtbij het station, dus OV (bus en trein) is altijd binnen handbereik. Ook met de auto ben je snel bij de uitvalswegen. Supermarkten zijn in de buurt, maar je kunt ook heerlijk genieten in een van de vele restaurantjes met gerechten uit alle windstreken.

Jouw huis in Dichterswijk?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Dichterswijk?

Ben je op zoek naar een woning in de Dichterswijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl