Tolsteeg en Rotsoord

De wijk Tolsteeg en Rotsoord is gelegen in Utrecht Zuid. Tolsteeg heeft een eeuwenoude geschiedenis. Je vindt er vrij ruime appartementen. Daardoor is de wijk populair onder starters. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding, de goede ligging ten opzichte van het centrum en door de komst van het station Vaartsche Rijn raakt de wijk steeds meer in trek.  

Het voormalige industriegebied Rotsoord is volop in ontwikkeling. De iconische watertoren Heuveloord is omgetoverd tot een horecagelegenheid, met een café, restaurant en vergaderruimtes. Voor een geweldig uitzicht over Utrecht ga je naar de tiende verdieping van de oude watertoren. In dit gebied worden woningen gebouwd voor starters en studenten. Er zijn diverse hippe restaurants waar je lekker kunt eten en drinken in industriële sfeer.

Jouw huis in Tolsteeg of Rotsoord?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Tolsteeg of Rotsoord?

Wil jij wonen in deze hippe wijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl