Vleuten

Vleuten is een gezellig dorp met ongeveer 7.000 inwoners waar voor ieder wat wils te vinden is. Er zijn vrijstaande villa’s, ruime eengezinswoningen in breed opgezette straten en er is een gloednieuwe wijk met veel eengezinswoningen in aanbouw. Met andere woorden: voor jong en oud is Vleuten een perfecte plaats om te wonen.

Het dorp is van alle gemakken voorzien; van kleine winkeltjes tot een groot winkelcentrum voor de weekboodschappen en van leuke restaurants tot aan gezellige kroegjes. Er zijn voldoende scholen, kinderopvangcentra, sportclubs en in de zomer is het heerlijk vertoeven bij de Haarrijnse Plas.

Het dorp kenmerkt zich door de 25 rijksmonumenten wat de kern een warm karakter geeft. Maar niet alleen in de kern van het dorp kan je cultuur snuiven; er is een hoop meer. Eén van de mooiste kastelen van Nederland, Kasteel De Haar, ligt vlakbij en in het dorp zelf staat de nog oudere Hamtoren uit 1260.

En als je van het bruisende Utrecht wil genieten, dan is dat met de trein slechts 10 minuten en dan sta je direct in het centrum. En als je elders werkt, dan ben je via de vele uitvalswegen in een mum van tijd op één van de rijkswegen. Dus hou je van historie, rust, maar af en toe ook van de stadse drukte, dan is Vleuten een heerlijke plek.

Jouw huis in Vleuten?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Vleuten?

Enthousiast geworden door wat Vleuten allemaal te bieden heeft? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl