Hoograven

Hoograven is een wijk in Utrecht Zuid. Het is een erg diverse buurt, zowel qua nationaliteiten als leeftijden als het woningaanbod. Je vindt er zowel huur- als koopwoningen. Tussen Oud Hoograven en Nieuw Hoograven zijn de verschillen groot. In Oud Hoograven zijn vooral jaren ’30 eengezinswoningen. In Nieuw Hoograven zijn met name galerij- en portiekflats van na de oorlog te vinden. Handig voor ouders van (jonge) kinderen: in de wijk zijn veel kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen.

Vroeger was Hoograven waterrijk. Er was landbouw en veeteelt. Toen er in de jaren ’30 meer behoefte aan woningen ontstond in Utrecht werd er aan de wijk gebouwd. Die bouw werd echter niet voltooid. Pas veel later, in de jaren ’70 en ’80, vond er weer stadsvernieuwing plaats en werd Hoograven nieuw leven ingeblazen. Een uitgebreid winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen van de je aan ‘t Goylaan. De wijk is op fijne fietsafstand van het centrum en uitvalswegen zijn goed te bereiken.

Jouw huis in Hoograven?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Hoograven?

Zoek je een huis in deze zeer diverse buurt? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl