Overvecht

Wil jij wonen in een wijk die echt up-and-coming is? Waar zowel veel handige voorzieningen zijn als natuur? Dan is Overvecht echt iets voor jou. Alles is er binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar een van de vele winkelcentra. In Shoppingcenter Overvecht zijn veel leuke zaken, waar je naar hartenlust kunt shoppen. Liever de rust opzoeken? In Overvecht is veel groen. Er zijn brede lanen en oevers, waar je kunt genieten van een wandeling in de zon. 

Op de fiets of met het OV, station Overvecht, ben je binnen een kwartier in het centrum van Utrecht. Sport- en recreatiemogelijkheden vind je binnen de wijk en het Noorderpark en de Maarsseveense Plassen zijn op de fiets prima bereikbaar.

De komende jaren wordt Overvecht verder uitgebreid, met nieuwe huizen, horeca en méér. Daar wil je toch bij zijn?

Jouw huis in Overvecht verkopen?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Overvecht?

Zie jij jezelf wel wonen in deze hippe wijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl