Voordorp en Veemarkt

Voordorp werd in de jaren ’90 gebouwd en was de laatste grote stadsuitbreiding voor de bouw van Leidsche Rijn. Een compacte buurt met een diversiteit aan bewoners. Voordorp is gebouwd met veel aandacht voor detaillering, variatie (mediterraan) kleurgebruik vormgegeven door de architect Theo Bosch die hiervoor een Rietveldprijs voor architectuur ontving. De straten zijn vernoemd naar bekende vrijheidsstrijders.

Het voormalig veemarktterrein is een waardevolle en gewilde locatie in de stad. Veemarkt is een unieke, moderne en duurzame woonwijk met ongeveer 600 woningen. Een groot deel van de woningen is (mede) door bewoners zelf ontworpen. Dat levert een variatie aan gevels en architectuurstijlen, verschillende hoogtes, breedtes en materialen op.

De bewoners van Voordorp en de Veemarkt zijn veelal hoogopgeleid en zeer betrokken bij hun wijk. Zij zetten zich in voor een veilige, schone, groene en leefbare buurt. Thema’s als duurzaamheid en energie staan bij hen hoog op de agenda. De bewoners zijn vaak tevreden over hun woon- en werkomgeving. Een uitgebreid winkelaanbod vind je in het nabij gelegen, onlangs uitgebreide en gemoderniseerde winkelcentrum ‘De Gaard’. Het gebied ligt op fietsafstand van het centrum en het afwisselende buitengebied en is uitstekend ontsloten voor zowel het fiets- als het autoverkeer.

Jouw huis in Voordorp of Veemarkt?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Voordorp of Veemarkt?

Denk je dat jij je helemaal thuis zult voelen in Voordorp of Veemarkt? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl