De Meern

Het dorp De Meern hoort sinds 2001 bij de gemeente Utrecht en het is niet gek dat de gemeente Utrecht daar blij mee is. Niet alleen omdat het een heerlijk dorp is om te wonen, maar ook door de rijke historie die het dorp kenmerkt. Zo kun je vlakbij het dorp het gereconstrueerde Romeinse fort Castellum Hoge Woerd vinden, maar ook gewoon midden in het dorp staan tal van monumentale panden.

Het dorp is een mooie combinatie van vrijstaande villa’s, eengezinswoningen en huurwoningen. Doordat het een oud dorp is, zijn de bomen mooi volgroeid en de waterpartijen schitterend. Opvallend voor dit toch kleine dorp is dat er 9 parken, 4 plantsoenen en in totaal 9 bruggen over de Leidse Rijn zijn. Dit in combinatie met de afmetingen van het Máximapark zorgt ervoor dat je hier als bewoner voldoende van de buitenlucht kunt genieten. In de zomer is het heerlijk zwemmen in de Strijkviertelplas waar je op de strandjes en zonneweiden ook lekker kunt genieten van de zon.

Als je naar het bruisende centrum van Utrecht wil, dan kan met één van de vele bussen. En voor de sportieve mens is er een speciaal fietspad aangelegd van de Meernbrug naar de Dafne Schippersburg helemaal  tot aan het Domplein. Dit is slechts 6 kilometer!

Jouw huis in De Meern?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in De Meern?

Enthousiast geworden door wat De Meern allemaal te bieden heeft? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl