Wilhelminapark

Wonen bij het Wilhelminapark in Utrecht Oost is perfect voor mensen die houden van statige panden in een groene omgeving, die tóch in een mum van tijd te voet of op de fiets in de stad willen zijn. Het park uit 1888 is met haar mooie, oude bomen en fonteinen in elk jaargetij een oase van rust. Zelfs in de zomer, als het park veel wordt bezocht door studenten die daar afspreken voor een wijntje, gezinnen die van de zon genieten en vrienden die er barbecueën, blijft het er altijd gezellig en kalm.

Heerlijk aan deze buurt is de variëteit aan winkels, restaurants en cafe’s. Bij de Adriaen van Ostadelaan en de Burgemeester Reigerstraat vind je bakkers, slagers, delicatessenwinkels, maar ook supermarkten als de Albert Heijn en de Jumbo voor de weekboodschappen. Eigenlijk vind je alles in deze buurt wat je nodig hebt en mocht je toch de stad in willen: het centrum van Utrecht is op minder dan 10 minuten fietsen te bereiken.

Jouw huis in Wilhelminapark?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Wilhelminapark?

Enthousiast geworden door wat deze fantastische plek allemaal te bieden heeft? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl