Buiten Wittevrouwen

Centraal gelegen, tegen de rand van de binnenstad, vind je de wijk Buiten Wittevrouwen. De wijk is zeer gemêleerd, zowel qua inwoners als het woningaanbod. Er wonen studenten, starters en gezinnen. De huizen zijn veelal gebouwd in de negentiende en twintigste eeuw. Er zijn middenstandswoningen, arbeiderswoningen en herenhuizen. De woningen verschillen wat betreft woonoppervlak en architectuur. De herenhuizen beschikken over drie volledige bouwlagen. Waar de herenhuizen ook veel werden gebruikt als kantoorpand, worden veel van deze panden weer omgebouwd tot woonhuis. 

In Buiten Wittevrouwen valt veel te genieten op het gebied van winkels en horeca. Zo vind je in winkelstraat de Nachtegaalstraat een grote verscheidenheid aan winkels. Van boetiekjes en speciaalzaken tot de bekende winkelketens. Ook vind je er, net als in de Biltstraat, veel restaurants waar je heerlijk kunt tafelen. Ben je een cultuurliefhebber? Dan ga je naar de Stadsschouwburg of cultureel centrum Parnassos!

Jouw huis in Buiten Wittevrouwen?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Buiten Wittevrouwen?

Is het gevarieerde Buiten Wittevrouwen echt iets voor jou? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl