Tuindorp (Oost)

Tuindorp is een typische jaren ’30 wijk, het aangrenzende Tuindorp-Oost is gerealiseerd in de jaren ’60. Tuindorp is een populaire wijk in Utrecht Noordoost. Het is een heerlijke, ruim opgezette buurt waar je kunt genieten veel groen en rust. Toch ben je met tien minuten fietsen al in de binnenstad van Utrecht. De woningen in Tuindorp beschikken over grote tuinen. Daarnaast is er ook veel openbaar groen. De perfecte wijk  met veel gezinswoningen. De eengezinswoningen in de buurt zijn vooral populair onder jonge gezinnen en de appartementen bij tweeverdieners. De bewoners van Tuindorp zijn over het algemeen heel tevreden met hun buurt. 

In de wijk wordt momenteel ook druk gebouwd. Winkelcentrum De Gaard wordt uitgebreid met vele nieuwe winkels en boven de winkels komen nieuwe appartementen. In het vernieuwde winkelcentrum is een grote Albert Heijn van maar liefst 3.300 vierkante meter.

Jouw huis in Tuindorp (Oost)?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Tuindorp (Oost)?

Is deze rustige, ruime en groene wijk echt iets voor jou? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl