Oog in Al

Oog in Al is een erg geliefde wijk onder (jonge) gezinnen. Dat is niet zo vreemd, want in deze wijk vind je alles wat je nodig hebt. Een winkelcentrum, leuke horeca, een bibliotheek en een ruime keuze aan basisscholen. Het is een groene wijk, met brede straten en meerdere parkjes. Ook niet onbelangrijk voor gezinnen: de huizen zijn voor stadse begrippen ruim en hebben vaak een voor- en achtertuin, waar kinderen kunnen spelen en de ouders genieten van de zon. De meeste huizen zijn gebouwd in de jaren ’30 en ‘50, maar er zijn ook nieuwbouwwoningen.

De componistenbuurt vormt het grootste gedeelte van Oog in Al. De huizen die hier staan behoorden tot de eerste woningen in Oog in Al. De straatnamen verwijzen naar beroemde componisten, zoals Mozart, Chopin en Bach. De subwijk ‘De Halve Maan’ is vernoemd naar sprookjesvertellers.

De ligging van Oog in Al is ideaal. Binnen een kwartier fietsen ben je in de bruisende binnenstad van Utrecht. Ook met het OV ben je snel in het centrum. Zoek je liever even de rust op? Geniet dan van de natuur in Park Oog in Al. Een prachtige, groene omgeving waar je in de dierenweide damherten en pauwen kunt bewonderen. Bijzonder is ook het stadsstrand; hoewel strand Oog in Al officieel in een andere subwijk ligt, komen de bewoners van Oog in Al graag naar het strand voor een drankje, met de voeten in het warme zand. Met zoveel fijne voorzieningen is het goed te begrijpen dat Oog in Al een van de meest gewilde woonwijken van Utrecht is.

Jouw huis in Oog in Al verkopen?

Het verkopen van een huis is omgeven met onzekerheden. Dat is niet verwonderlijk. De emotionele betrokkenheid van mensen bij hun eigen woonsituatie is immers groot en het gaat om grote bedragen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis nemen wij met u alle stappen in het verkoopproces door, bespreken wij welke prijs uw woning zou kunnen opbrengen en welke strategie er gevolgd zal kunnen worden met betrekking tot de vraagprijs.

Een huis kopen in Oog in Al?

Enthousiast geworden door wat Oog in Al allemaal te bieden heeft? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl