Zuilen

Zuilen is een wijk die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Er is van alles te zien en te doen op het gebied van muziek, cultuur en festivals. In de bruisende Amsterdamsestraatweg is altijd wel iets te beleven. Aan deze lange straat zijn honderden winkeltjes te vinden, met producten uit alle windstreken. Voor rust en groen ga je naar het Julianapark. Tot 1954 vormde Zuilen een eigen gemeente. Sindsdien hoort de wijk bij Utrecht, maar er heerst nog altijd een gezellig, dorps gevoel, met name in het beschermde stadsgezicht Elinkwijk. Je vindt in de wijk een gemêleerd woningaanbod; eengezinswoningen en appartementen van voor en na de oorlog.

In Zuilen is er veel te kiezen wat betreft winkels en horeca. Ga bijvoorbeeld eens eten in restaurant de Parel van Zuilen, prachtig gelegen aan de Vecht. Op diverse plekken koop je heerlijke lokale en biologische producten.

Zuilen ligt op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Utrecht en heeft een eigen Station. Vanaf Utrecht Centraal is de wijk goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets, maar het is ook erg leuk om te gaan wandelen en daarbij op ontdekkingstocht te gaan door Zuilen.

Jouw huis in Zuilen verkopen?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Zuilen?

Wil jij wonen in deze inspirerende wijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl