Leidsche Rijn

De Utrechtse wijk Leidsche Rijn is dé wijk voor jonge gezinnen. De huizen zijn modern en ruim opgezet in rustige straten en pleintjes. Het is dan ook niet vreemd dat je bijna overal kinderen ziet spelen op straat, de speeltuintjes en in de parken.  De eerste woningen staan hier inmiddels meer dan 20 jaar dus er is voldoende groen en water met mooie rietoevers in de buurt. Bovendien is de wijk door haar leeftijd al volwassen en dus voorzien van alle gemakken als een winkelcentrum, een gloednieuwe bibliotheek, een bioscoop, voldoende supermarkten, scholen, restaurants en cafés.

In het Maximapark, dat even groot is als de hele binnenstad van Utrecht,  kan je heerlijk ontspannen; fietsen, skaten en wandelen. En als je toch de drukte op wil zoeken dan ben je met de fiets over de Dafne Schippersburg in slechts een kwartier in het oude centrum van de stad. Met de trein duurt dit slechts 4 minuten! Ook andere delen van Nederland zijn goed te bereiken door de uitvalswegen richting de a2 en de a12.

Met deze unieke ligging en voorzieningen is het geen wonder dat zoveel jonge gezinnen ervoor kiezen om hier een huis te kopen.

Jouw huis in Leidsche Rijn?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Leidsche Rijn?

Enthousiast geworden door wat Leidsche Rijn allemaal te bieden heeft? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl