Kanaleneiland

Kanaleneiland wordt momenteel flink gerenoveerd en verduurzaamd. Hierdoor is deze multiculturele wijk aantrekkelijk geworden voor young professionals en starters. Het aanbod van winkels en horeca is groot. In Winkelcentrum Nova vind je bijvoorbeeld meerdere supermarkten, budgetstores, een drogisterij en kledingwinkel. Ook kun je er eten en op zaterdagochtend is er markt. Aan de rand van Kanaleneiland is een woonboulevard, met onder ander een Ikea. De wijk heeft een gunstige ligging voor forenzen die reizen naar Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Leuke horeca en flexwerkplekken vind je rondom de Vechtclub. Hier kun je lekker eten en drinken, maar bijvoorbeeld ook vergaderen. Voor kinderen is in Kanaleneiland van alles te beleven. Zo kunnen zij in Park Transwijk naar de verkeerstuin en de kinderboerderij. Hier worden ook leuke evenementen voor kinderen georganiseerd. 

Jouw huis in Kanaleneiland?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Kanaleneiland?

Voel jij je thuis in het opkomende, multiculturele Kanaleneiland? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl