Rivierenwijk

De Rivierenwijk is een heel gevarieerde wijk, zowel qua woningaanbod als bevolking. Er zijn koop- en huurwoningen in uiteenlopende woonstijlen. Zo vind je er kleinere arbeiderswoningen rond plantsoentjes, maar ook stadse woningen. Er is weinig hoogbouw, wel beneden- en bovenwoningen en eengezinswoningen. De verscheidenheid in het woningaanbod maakt dit een prettige en gevarieerde woonplek met alle voorzieningen.

Door de komst van station Utrecht Vaartsche Rijn is de Rivierenwijk beter bereikbaar geworden. Het station heeft eveneens een positieve invloed gehad op het gebied dat langs het spoor is gelegen,. In diverse oudere gebouwen zijn inmiddels appartementen en een bedrijfsverzamelgebouwen gevestigd. Rond 1999 zijn enkele oude laboratoria vervangen door appartementen en ruime eengezinswoningen aan de Jacob Westerbaenstraat, de Pieter Bernagiestraat en de Reyer Anslostraat. Dit gebied heet het Vondelparc en is een oase van rust dicht bij het centrum.

Jouw huis in Rivierenwijk?

Domstad Makelaars helpt je graag om jouw woning zorgeloos en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen elke stap van het verkoopproces uit handen. We bepalen de waarde van het huis, zorgen voor professionele foto’s en we brengen het huis onder de aandacht bij potentiële kopers. Daarnaast helpen we natuurlijk bij de onderhandelingen en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In overleg zijn deeldiensten eveneens bespreekbaar.

Een huis kopen in Rivierenwijk?

Wil jij graag een huis kopen in de gevarieerde Rivierenwijk? Domstad Makelaars zal alles in het werk stellen om jouw droomhuis in deze wijk te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat? Eerst vertel je ons tijdens een oriënterend gesprek alles over jouw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar het ideale huis. Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd een goede match weten te vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl