Woningfotografie

Een goede presentatie van je woning of bedrijfspand is de eerste kennismaking. Toekomstige kopers krijgen een eerste indruk, waarna ze besluiten de woning wel of niet te gaan bezoeken.

Een goede fotoserie is dus hét middel om kandidaat-kopers naar jouw pand te krijgen. Om die reden werken wij met professionele fotografen, die met verstand van zaken en moderne apparatuur jouw woning of bedrijfspand onderscheidend vastleggen.

Plattegronden

Ook hoe jouw pand is ingedeeld is voor kandidaat-kopers van belang.

Wij zorgen ervoor dat jouw pand wordt ingemeten (met een meetrapport) en dat de plattegrond tekeningen worden geleverd. Eventueel kunnen ruimten op papier ‘ingericht’ worden, zodat iemand met minder fantasie zich kan voorstellen hoe het er in het echt uit kan komen te zien.

Een afspraak maken?

Bel ons op 030 231 37 31 of mail naar info@domstadmakelaars.nl

Video

Als je voor een zo compleet mogelijke beeldvorming wilt kiezen, kan er een video gemaakt worden, waarmee het pand volledig in beeld wordt gebracht. Of je nu een video wilt voor een woning of juist voor een bedrijf, het kan allemaal! Je kunt kiezen uit woningfilms, woning trailers, drone video’s of promotievideo’s.

Stijlimpressies

Is jouw pand wat gedateerd, of niet ideaal ingedeeld? Door middel van een ‘style-switch’ of een ‘artis impression’ kunnen wij laten zien hoe het nu is en hoe het zou kunnen zijn. Zo kan het pand gevormd worden naar een gewenst toekomstbeeld.

Meer informatie? Bel 030-2313731 of mail naar info@domstadmakelaars.nl