Amersfoortseweg 10 Zeist 3705 GJ

Huurprijs:
€ 463,- per maand

Beschikbaar

Geïnteresseerd in deze woning ?
Bel ons, 030-2313731 of:

Maak een afspraak

Deel deze woning

Omschrijving

Student en op zoek naar tijdelijke huisvesting!? Dit is je kans!

Landgoed Dijnselburg ligt circa 10 kilometer ten noordoosten van Utrecht in de gemeente Zeist. Het is gelegen in een bosrijke omgeving net naast de Amersfoortseweg (de voormalige hoofdweg tussen Utrecht en Amersfoort). Komend vanaf Utrecht Centraal Station of Utrecht Science Park ben je met het openbaar vervoer in ongeveer 45 minuten in Dijnselburg.

Dijnselburg was voorheen eigendom van de Katholieke Kerk in Nederland en werd gebruikt voor educatieve doeleinden. In het begin van de jaren vijftig werd een van de gebouwen – het Philosophicum – speciaal gebouwd om priesters en diakenen te huisvesten en op te leiden. Dit gebouw bevat naast privévertrekken een kapel (niet meer in gebruik als kapel), klaslokalen en recreatieruimtes. In dit gebouw bieden we volledig ingerichte short stay kamers met gedeelde faciliteiten aan studenten die hier zijn vanwege een uitwisseling of aan vaste studenten van de Universiteit en Hogeschool van Utrecht.

Wij bieden volledig ingerichte eenpersoonskamers op basis van een short stay woonovereenkomst. De kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het Philosophicum en zijn volledig uitgerust met een bed (matras, gilde, kussen en lakens), kleerkast, bureau en stoel, mokken, drinkglazen, borden, vorken, messen, lepels, enz. Verder deel je een keuken met daarin; een fornuis met afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, potten en pannen, keukenmessen en borden. We hebben 2 keukens op de tweede verdieping en 5 keukens op de begane grond. Je vindt er ook een gemeenschappelijke ruimte om te studeren of te socializen (1 per verdieping), 3 toiletruimtes (per verdieping) met elk 3 toiletten en 1 gedeelde (gemengde) badkamer (tussen de eerste en tweede verdieping) met elk 8 afsluitbare douchecabines die geschikt zijn voor 1 persoon. Beide verdiepingen zijn gemengd (mannelijk en vrouwelijk). Op de begane grond kunt u gebruik maken van de wasruimte. In de gemeenschappelijke ruimtes, privékamers en gang heb je toegang tot internet via de (gratis) wifi.

Om je aan te melden stuurt u een mail naar rooms@landgoeddijnselburg.nl met daarbij een vermelding van uw gewenste start- en einddatum. We zullen je informeren of we beschikbaarheid hebben en als je geïnteresseerd bent, zullen we je vragen om ons aanvullende informatie te sturen die we nodig hebben voor het opstellen van de Short Stay Housing Agreement. De minimale looptijd van het contract is 5 maanden, de maximale looptijd is 12 maanden. U kunt de overeenkomst verlengen, mits dit niet langer is dan het maximum van 12 maanden en verlenging dient 1 maand voor de oorspronkelijke einddatum van het contract aangevraagd te worden. De einddatum van het contract kan alleen de laatste dag van de maand zijn. De voorwaarden van het contract voorzien geen opzegtermijn, dus er is geen mogelijkheid om het contract op te zeggen vóór de einddatum vermeld in de overeenkomst.

Om je aan te melden stuurt u een mail naar rooms@landgoeddijnselburg.nl met daarbij een vermelding van uw gewenste start- en einddatum.
De maandelijkse huur voor een standaard kamer bedraagt € 463,25 (inclusief 9% BTW). De borg bedraagt € 500, – en wordt teruggestort nadat de kamer aan ons is terugbezorgd.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs:
€ 463,- per maand
Status:
Beschikbaar

Bouw
Soort object:
studentenkamer
Bouwjaar:
1952
Bouwvorm:
bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte:
10 m2
Inhoud:
500 m3

Indeling
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1

Voorzieningen
Geen eigenschappen

Buitenruimte
Soort:
tuin rondom
Ligging:
aan park, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Berging/Schuur
Geen eigenschappen

Geïnteresseerd in deze woning ? Maak een afspraak.